“Με ομάδες δύο ταχυτήτων ο 4ος όμιλος”

Για την κατάσταση που επικρατεί στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής μίλησε στο Liganews.gr ο ποδοσφαιριστής της Στυλίδας, Άγγελος Βαρυπάτης.

Ο παίκτης των Πρωταθλητών Φθιώτιδας ανέφερε πως όλες οι ομάδες, πλην Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της ομάδας.

Τα όσα ανέφερε ο Α. Βαρυπάτης:

“Αρχικά να ευχαριστήσω το Liganews.gr για την τιμή που μου κάνει! Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 4ο Όμιλο είναι αρκετά δύσκολο, με ομάδες δύο ταχυτήτων, στο οποίο ξεχωρίζουν οι δύο σύλλογοι του Βόλου (σ.σ. Νίκη και Ολυμπιακός), που θα παλέψουν για την πρώτη θέση.

Μετά είναι όλες οι υπόλοιπες, όπως και η δική μου (δηλ. η Στυλίδα), που δεν υπάρχουν και τόσο μεγάλες διαφορές. Οι στόχοι της ομάδας μου, σαν νεοφώτιστοι, είναι να “σωθούμε” και να προσπαθήσουμε, ούτως ώστε να τα καταφέρουμε. Όσο για τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας, ειδικά για τη φετινή σεζόν.

Για τον κόσμο μας, έχω να πω ότι τόσα χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Αυτό περιμένουμε κ φέτος, μέχρι τον τελευταίο αγώνα να είναι κοντά μας, για να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας.”

Προέλευση φωτογραφίας: starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις