Παρουσία του Μητροπολίτη, η κοπή πίτας του Α.Σ. Δημητριάς (photos)

Πραγματοποιήθηκε παρουσία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Δημητριάς. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, αφού ευλόγησε την πίτα, ευχήθηκε καλή χρονιά και άνοδο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, τους επεσήμανε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, ενώ τους ζήτησε να συνεχίσουν να δίνουν τον καλό αγώνα, προσέχοντας πάντα τη συμπεριφορά τους.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Κουτσός, τόνισε πως ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος και η Διοίκηση του Α.Σ. Δημητριάς βρίσκονται κοντά τους, αρωγοί στις προσπάθειές τους, αλλά ζήτησε από τους παίκτες να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο δυνατό, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κα Ευγενία Φραγγούλη, προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στη «ψυχή» της ομάδας, τον πατέρα Μάξιμο που είχε την ονομαστική του γιορτή.

Σε όλους τους παίκτες, προσφέρθηκαν όμορφα δώρα, ενώ αυτοί με τη σειρά τους υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν μέσα από τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο που αγαπούν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Α.Σ. Δημητριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις