Τριπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Τρεις εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που έχουν πρόσφατες παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική απέκτησε ο Απόλλων Μακρυχωρίου!

Πρόκειται για τους Φάνη Τσιάτα, Γιώργο Καρβούνη και Χρήστο Γκίκα, με τους δύο πρώτους να μένουν ελεύθεροι από την Αναγέννηση που αποσύρθηκε από τον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και τον τρίτο από τον ΑΟ Φλωριάδας, ομάδα της Άρτας που επίσης αποχώησε από το πρωτάθλημα και τον 3ο Όμιλο.

Ο Τσιάτας είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, στελεχώνοντας την Κ20 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Νέων της Football League και από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης, σκοράροντας μία φορά.

Ο Καρβούνης είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής σκόραρε δύο γκολ με την Αναγέννηση στο α’ μισό της φετινής σεζόν και πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναργειακό, στη Γ’ Εθνική στο β’ μισό και στον Ολυμπιακό Βόλου στο α’ μισό της περιόδου.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χανίων και Δωτιέα Αγιάς.

Ο Γκίκα είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός. Το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει της παρουσίας της ΑΣΑ στη Γ’ Εθνική, ενώ τελικά συμφώνησε με τον ΑΟ Φλωριάδας.

Πέρυσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του Σώκρατες στην Α’ ΕΠΣΚ, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Πλαστήρα, έχοντας στελεχώσει και το αντρικό τμήμα του Συλλόγου σε μικρή ηλικία.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις