Ανδρωνάς: Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα

Το ντέρμπι κορυφής στην Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα στη Δήμητρα και στον Διαγόρα, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, δεσπόζει από το αυριανό πρόγραμμα (3/2), με την Δήμητρα να ποντάρει και στον παράγοντα έδρα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ανδρωνάς: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής όπου όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα και με τη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος μας να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη.
Φυσικά ό,τι και αν συμβεί δεν θα κρίνει τίποτα. Το ματς αυτό δίνει τρεις βαθμούς, όπως όλα τα άλλα και γι’ αυτό θέλω να παίξουμε χωρίς άγχος. Από εκεί και πέρα, ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα και ένας από αυτούς είναι η τύχη, ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση για τη νίκη.
Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση την Κυριακή, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Εύχομαι να γίνει ένας αγώνας αντάξιος της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων και φυσικά όταν τελειώσει να μην υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, μία ίωση έχει ταλαιπωρήσει τον πρώτο σκόρερ της Δήμητρας, Θανάση Παπαδόπουλο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να του στερήσει τη συμμετοχή από το μεγάλο παιχνίδι. Πάντως, οι «πράσινοι» θα έχουν μία απουσία, αυτή του Νίκου Χονδρογιάννη. Ο 18χρονος μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και ο γιατρός του έχει συστήσει δεκαήμερη ξεκούραση.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις