Πλήρης ο Απόλλων Μακρυχωρίου κόντρα στη Νίκη

Ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει μπροστά του ο νεοφώτιστος Απόλλων Μακρυχωρίου, καθώς θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ την πρωτοπόρο και ιδιαίτερα φορμαρισμένη Νίκη Βόλου.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν μπει άσχημα μέσα στο 2019, αγνοώντας την χαρά της νίκης εδώ και 4 αγωνιστικές (3 ήττες – 1 ισοπαλία).

Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός για αυτούς, στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Κόντρα στη Νίκη θα παίξουν χωρίς άγχος, ψάχνοντας για την έκπληξη.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Θάνος Θεοδώρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Μάλιστα, στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου θα είναι και οι νεοαποκτηθέντες, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Φάνης Τσιάτας και Χρήστος Γκίκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα:

Γεωργαντζάς, Σιώκας, Κουλοκτσής, Ισούφης, Τζιλός, Τεντολούρης Δ., Κατσιγιάννης, Κρανιώτης, Μυργιώτης, Τεντολούρης Α., Τσιμπούκας, Μβελέ Τζούνιορ, Ξέρρας, Αργυρόπουλος, Κωτσοβός, Βαρλάμης, Τσιχαράπης, Μαυροδήμος, Καρβούνης, Τσιάτας, Γκίκα

Από κει πέρα, οι ιθύνοντες του Απόλλωνα ενημερώνουν πως οι φίλοι της ομάδας θα εισέλθουν από τη νότια πλευρά του ΔΑΚ (κολυμβητήριο), ενώ οι εκδρομείς από τον Βόλο θα μπουν από τη βόρεια πλευρά (ΚΤΕΛ).

Πηγή: karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις