«Τέζαρε» τον Ηρακλή ο Πλατανιάς (video)!

«Σόκαρε» τον Ηρακλή ο Πλατανιάς! Με γκολ του Μπιανκονί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Κρητικοί… τέζαραν τον Γηραίο και πήραν σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα (2-2), σταματώντας παράλληλα το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών των Θεσσαλονικιών.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ηρακλή καθώς στο 2ο λεπτό ο Βιτλής με ωραίο πλασέ μετά το σπάσιμο του Περόνε, νίκησε τον Γκοτ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και ορισμένες υποψίες ευκαιριών αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο. Κακός ο ρυθμός και στην αρχή της επανάληψης ωστόσο στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε… άγρια ομορφιά!

Ο Πλατανιάς βγήκε από το… καβούκι του και αυτό βοήθησε να δούμε έναν ξέφρενο ρυθμό, τρία γκολ και μία αποβολή. Ο Μπιανκονί στο 62’ με ένα φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βοσνιάδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα ο Περόνε αποκατέστησε την… τάξη και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρακλή! Μάλιστα, η ομάδα του Ρόκα το κρατούσε «σφιχτά» μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Μπιανκονί «χτύπησε» ξανά για το τελικό 2-2.


Η 15η αγωνιστική

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Ηρακλής-Πλατανιάς 2-2
(2’ Βιτλής, 70’ Περόνε – 62’, 90+4’ Μπιανκονί)

Κυριακή 03 Φεβρουαρίου
Κισσαμικός-Απόλλων Πόντου (14:00)
Σπάρτη-Αιγινιακός (15:00)
Παναχαϊκή-Κέρκυρα (15:00)
Εργοτέλης-Δόξα Δράμας (15:00)
Απόλλων Λάρισας-Ηρόδοτος (15:00)
Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)
Βόλος-Αήττητος Σπατων (15:00)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις