Ντόστανιτς: Το “κλειδί” η υπομονή μας

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. “Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε είναι το πιο σημαντικό” τόνισε ο Σέρβος τεχνικός της Νίκης Βόλου που συνεχίζει το νικηφόρο σερί από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράτκο Ντόστανιτς:

“Πρώτα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σ’ έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Απόλλων Μακρυχωρίου είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και είχαμε υπομονή και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε είναι το πιο σημαντικό”.

Για την υπομονή που δείχνει η ομάδα ακόμη κι όταν δεν πετυχαίνει γρήγορα γκολ

“ Το “κλειδί” σε κάθε αγώνα είναι η υπομονή. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε σωστή τακτική στο παιχνίδι και γνωρίζουμε πως σε κάθε αγώνα θα δημιουργήσουμε 5-6 ευκαιρίες για να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Όταν δεν το πετυχαίνουμε πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα. Μόλις μπει το πρώτο γκολ, ξέρουμε πως όλα, μετά, είναι πιο εύκολα”.

Για την αποχώρηση του Ιορδανίδη και τις αλλαγές που έκανε, οι οποίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να κερδίσει η ομάδα

“Μία ομάδα αποτελείται όχι μόνο από τους έντεκα που ξεκινάνε αλλά και από αυτούς που θα μπουν ως αλλαγή από τον πάγκο. Αυτό λέω πάντα στους παίκτες μου. Επίσης, τους τονίζω πως μπορεί να είναι αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τόσο από τον Ντινιωτάκη, όσο και από τον Μαντζίρη. Πολλές φορές παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν έχουμε δουλέψει. Η ομάδα δεν εξαρτάται από μία εντεκάδα. Κάθε παίκτης μπορεί να είναι το “κλειδί” για κάποιον αγώνα”.

Για τον Μαντζίρη και τα δύο γκολ που σημείωσε σε δύο παιχνίδια

“Ευχή όλων είναι να συνεχίσει έτσι. Πρόκειται για καλό ποδοσφαιριστή και καλό χαρακτήρα”

Για τις κάρτες που δέχονται οι παίκτες της Νίκης

“Από τους παίκτες μου ζητάω να είναι δραστήριοι στο παιχνίδι και δεν θέλω να παίρνουν κάρτες χωρίς λόγο. Αν πρόκειται για κάρτα που θα δοθεί σε κάποιον παίκτη για κάποια φάση μέσα στο παιχνίδι τότε είναι δικαιολογημένη. Δεν θέλω οι παίκτες μου να παίρνουν κάρτες για διαμαρτυρία”

Για τον τραυματισμό του Ιορδανίδη

“Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό. Θα δούμε”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις