Νέα επίθεση της Θύρας 7 στον Σάββα Θεοδωρίδη! (pic)

Ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα του Σάββα Θεοδωρίδη με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού παίχτηκε την Τρίτη, μετά τις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακού! Ο επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» νωρίτερα την Τρίτη μίλησε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων άσκησε, εκ νέου, έντονη κριτική για τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται στο Καραϊσκάκη, ενώ παράλληλα εκθείασε και τη διοίκηση Σαββίδη.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ανάρτηση της Θύρας 7:

«Αρκετά σε ανεχτήκαμε. Σιχαθήκαμε πάλι απο τα ραδιοφωνικά σάλια σου με έναν τύπο που λέρωσε και λερωνει για χρόνια με τη λάσπη του τον Ολυμπιακό.

Είτε καταλαβαίνεις είτε δεν καταλαβαίνεις τι λες, με εμάς και τα συνθήματα μας με τους παίκτες δεν θα ασχολείσαι.

Πήγαινε εσύ να αγκαλιάζεις τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη και άσε εμάς να τραγουδάμε ότι θέλουμε και να πολεμάμε με τους εχθρούς του Ολυμπιακού».

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό κατά το οποίο οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε δημόσια αντιπαράθεση. Τον Σεπτέμβριο του 2018 η κόντρα είχε κορυφωθεί όταν αρχικά ο σύνδεσμος της Θύρας 7 σε Μπραχάμι – Ηλιούπολη είχε καλέσει τον κ. Θεοδωρίδη να «σταματήσει επιτέλους την κλάψα για τη διαιτησία», ενώ λίγες μέρες αργότερα η κεντρική Θύρα 7 είχε επίσης κάνει ανάρτηση για όσα είχε αναφέρει ο αντιπρόεδρος τότε της ΠΑΕ για τον κόσμο που είχε κάνει το ταξίδι στο Τορίνο για το ματς Γιουβέντους – Ολυμπιακός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ακουγόταν».