Ηττήθηκε στο τέλος ο Θησέας στη Νεοκαισάρεια

Η προσπάθεια του Θησέα στη Νεοκαισάρεια απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα δεν στάθηκε αρκετή για την ομάδα της Αγριάς να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1, καθώς δέχθηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε τις δυο ομάδες στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με το παιχνίδι να πηγαίνει στις προσωπικές μονομαχίες και τη δύναμη. Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί και παθιασμένοι και πήραν τελικά το τρίποντο.
Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 23’ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Χαλκίδης γύρισε την μπάλα με το κεφάλι προς τα πίσω και ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο Ναλμπαντίδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.
Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη δεν άργησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 33’ ο Μπόρας έβγαλε στην πλάτη των αμυντικών του Αχιλλέα τον Τσιουρή, που με λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από Βασιλειάδη, γράφοντας το 1-1.

Αρχικά ο Θησέας μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και θα μπορούσε να σκοράρει πρώτος αυτός, αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο εύστοχοι.
Έτσι στο 83’ και μετά από πίεση της ομάδας της Πιερίας μπροστά στην εστία του Κεφαλά, ο Αχιλλέας κέρδισε κόρνερ, το οποίο θα εκτελέσει ο Παπαδόπουλος. Στην πορεία της μπάλας και στο πρώτο δοκάρι πήγε ο Δημήτρης Ίτσιος και με κεφαλιά-«ψαράκι» διαμόρφωσέ το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Στυλιανός
Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος, Τραούδας
ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚ: Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Κραγιόπουλος, Κατσαρός (73΄Τερζής), Ίτσιος Κ., Ίτσιος Δ., Αποστολίδης, Κατσαμάγκας (90+ Καραφεργιάς), Παπαδόπουλος (90΄Καταχιώτης), Μτσεντλισβίλι (λ.τ. 10΄ Ναλμπαντίδης)
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος (86΄ Νιαώτης), Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Πέτσης (λ.τ. 87΄Φραγκογιάννης), Μπόρας, Τσιουρής (70΄ Βλάχος), Οικονόμου, Ζάχος (68΄ Κουτσιρίμπας).

Πηγή: pieriasports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις