Π. Λασκαράκης: Συστράτευση όλων για την αναγέννηση της ΕΠΣΘ

Ο Περικλής Λασκαράκης αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΠΣ Θεσσαλίας, μετά τη σύσταση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης. Ο νέος πρόεδρος με δήλωσή του στο goalpost.gr καλεί όλους τους παράγοντες των τοπικών σωματείων σε συστράτευση για το κοινό σκοπό, που είναι η αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας. Αναλυτικά η δήλωση του Περικλή Λασκαράκη:…

 

“Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, ως πρόεδρος, θέλω αφενώς μεν να καλέσω σε συστράτευση όλους για την επίτευξη του ομολογουμένως δύσκολου κοινού μας σκοπού, ήτοι της επανόδου της Ένωσης στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφετέρου δε, να διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μη φειδόμενος χρόνου και κόπου για την προαγωγή, την αναβάθμιση και την αναγέννηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας. Έργο στο οποίο όλοι χωρούν και κανείς δεν περισσεύει”.
Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΘ θα είναι να στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο θα ζητεί μέσα στην εβδομάδα συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την τιμωρία της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ.
Επίσης, η διοίκηση της ΕΠΣΘ θα αποστείλει επιστολή σε όλα τα μέλη της ΕΠΟ, στην οποία θα τονίζεται ποια είναι τα συγκεριμένα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, εν όψει και της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 28 Αυγούστου. Θα ενημερωθούν, επίσης, όλοι οι πρόεδροι των σωματείων, οι διαιτητές, αλλά και οι αρχηγοί των ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις