Δύσκολο έργο στην Κατερίνη με Πιερικό για Θησέα

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο Κυριακή ο Θησέας, καθώς αγωνίζεται στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό, ο οποίος με 29 βαθμούς δίνει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Αγριάς θα επιδιώξει να αποσπάσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την φέρει μια «ανάσα» από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, ενώ παράλληλα θα αφήσει πίσω τον Πιερικό στη βαθμολογία.

Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει περισσότερες λύσεις στην άμυνα, αφού επιστρέφουν δύο στόπερ που απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Πρόκειται για τους Λευτέρη Γιαουπλάρι και Ερρίκο Βαν Ντε Γουίχε.

Ο πρώτος είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες στο εκτός έδρας ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, την οποία εξέτισε. Όσο για τον δεύτερο, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά το ξεπέρασε και δηλώνει 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Από κει και πέρα υπάρχουν και οι μόνιμα απόντες. Ο Πέτρος Αγιασιώτης είναι στρατευμένος και δεν μπορεί να ακολουθεί την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις της, ενώ «νοκ άουτ» μέχρι το τέλος της σεζόν έχουν τεθεί οι τραυματίες Αρκάδιος Δημητριάδης και Μάριος Φουρκιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις