Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και τον έβγαλαν στο σφυρί!

Μοιράσου το άρθρο

Ο ιατρικός φάκελος του Μίχαελ Σουμάχερ, που περιλαμβάνει απόρρητα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας και τη νοσηλεία του, εκλάπη από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου φιλοξενείτο μέχρι πρότινος ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1.

Μάλιστα οι επιτήδειοι φέρονται να ζητούν 50.000 ευρώ για να πουλήσουν τα στοιχεία σε ΜΜΕ, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, όπως επίσης και οι δικηγόροι της οικογένειας του «Σούμι», την ώρα που οι αρχές ερευνούν την υπόθεση.

Η μάνατζερ του 45χρονου άνδρα, Σαμπίνε Κεμ, εξέφρασε με δήλωσή της την απέχθειά της για το συμβάν. «Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα αρχεία αυτά είναι αυθεντικά, αλλά είναι κλεμμένα και έχει γίνει η σχετική αναφορά, με τις αρχές να ερευνά την υπόθεση. Υπενθυμίζουμε πως η αγορά τέτοιων αρχείων απαγορεύεται από το νόμο, καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, στα οποία δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση το κοινό. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις εφόσον υπάρξει δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών. Απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο μόνο αποτροπιασμό μπορεί να αισθάνεται κανείς. Ελπίζω στην κατανόησή σας», ανέφερε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις