Επιτυχημένο πανελλήνιο σχολικό πάλης και βράβευση στην Ι. Ράμμου (photos)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης Λυκείων με τη συμμετοχή 200 και πλέον μαθητών απ’ όλη την Ελλάδα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Ομοσπονδία πάλης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Παιδείας.

Στο πρωτάθλημα είχαμε και μια βολιώτικη συμμετοχή, αυτή του Γιάννη Κωνσταντάκη του ΠΑΟ Βόλου, από το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, o οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 97 κιλά.

Για άλλη μια φορά, ο Βόλος φιλοξένησε με επιτυχία ένα πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με αρωγούς και συντονιστές τους καθηγητές φυσικής αγωγής  και στελέχη πρωτοβάθμιας (Κατσικόπουλος Βασίλης, Ρούσσα Κωνσταντίνα, Λιάγκας Χρήστος) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Παπακρίβος Κώστας, Ζησοπούλου Βάσω, Θεοδωρακοπούλου Κωνσταντίνα). Επικεφαλής και συντονίστρια της όλης προσπάθειας μαζί με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας πάλης, ήταν η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου, η οποία μάλιστα τιμήθηκε από την ΕΟΠ για τη σημαντική συμβολή της στην επιτυχία των αγώνων.

Η κα Ράμμου έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο  facebook: “Στον απόηχο των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Πάλης Λυκείων,θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σαβελίδη Σωκράτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου όσον αφορά την διοργάνωση των Αγώνων και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την ιδιαίτερη τιμή !!”

Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων ήταν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σωκράτης Σαβελίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις