Κούγιας: «Αυτή η ομάδα θα παίξει στο μπαράζ»

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την απόφαση της επιτροπής εφέσεων σύμφωνα με την οποία αθωώνονται ΟΦΗ και Αιγινιακός, ενώ έκανε και τη δική του πρόβλεψη για τη συνέχεια.

Όσα είπε στον Κώστα Πετρωτό:

«Ήμουν βέβαιος για την αθώωση του ΟΦΗ, γνωρίζοντας πως τα δικαστήρια αξιολογούν τα στοιχεία. Οι δικαστές που εξέδωσαν την απόφαση είναι κορυφαίοι, πολύ σημαντικοί δικαστές. Άλλο να υπάρχουν ενδείξεις κι άλλο να καταλήξουμε σε μια πλήρη απόδειξη. Άλλο οι αποχρώσες ενδείξεις κι άλλο η καταδίκη με την καταστροφή μιας ομάδας θα έπρεπε να υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα».

Για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του ΟΦΗ, παρ΄ότι είναι μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ:

«Το δικό μου σύστημα αξιών μου επιβάλλει να έρχομαι απέναντι στο ποδοσφαιρικό μου συμφέρον. Και θέλω να καταλάβετε ότι είναι η στάση ζωής μου και κάποιοι κακόπιστοι παρεξηγούν τις επιλογές μου. Η Λάρισα συναγωνίζεται με τον ΟΦΗ, αλλά υπερασπίζομαι τον ΟΦΗ. Αυτός είμαι, δεν μπορώ να αλλάξω. Είναι τιμητικό για μένα το ότι οι άνθρωποι που κατηγορούντο με επέλεξαν. Αν σκέφτονταν πονηρά δε θα με είχαν επιλέξει».

Για τη συνέχεια της Super League:

«Όπως προέβλεψα την αθώωση του ΟΦΗ βλέποντας τα ματς και τη βαθμολογία θα έλεγα ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης. Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα βρεθούν οι ομάδες στο παιχνίδι αυτό, αλλά να δούμε και το αποτέλεσμα του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο. Την Κυριακή το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιος θα υποβιβαστεί. Από Football League ο Πλατανιάς θα παίξει στα μπαράζ».

Για τις ανακοινώσεις σε βάρος του Παναθηναϊκού:

«Ρώτησα γιατί τιμωρήσατε τους παίκτες στο ματς με τον ΟΦΗ και δεν το κάνατε αυτό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα ήταν πιο αδιάφορο παιχνίδι. Αυτή την ερώτηση δεν την έκανε κανείς και δεν τη σχολίασε ο κ. Νταμπίζας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις