Νίκη με αγγλικό σκορ… για Σκιάθο στην Αγ. Παρασκευή

Σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν χωρίς άγχος, Αγία Παρασκευή και Σκιάθος έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και προσέφεραν πλούσιο θέαμα, καθώς στο παιχνίδι σημειώθηκαν πολλά τέρματα, υπήρχαν δοκάρια κι ανατροπή στο σκορ.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, καθώς η νησιώτικη ομάδα επικράτησε 4-3 των γηπεδούχων, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντένις Πρίφτι που σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ είχε και δοκάρι (3’).

Από την πλευρά των γηπεδούχων αυτός που επίσης είχε σπουδαία εμφάνιση, καθώς σημείωσε χατ-τρικ, ήταν ο Σιόβας. Για την Αγ. Παρασκευή δοκάρι είχε ο Ρακής στο πρώτο κι ο Κατσαγεωργίου στο β΄ ημίχρονο.

Σε ότι αφορά τα γενικότερα στοιχεία του ματς, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, καθώς δεν υπήρχε καράβι το πρωί και η αποστολή της Σκιάθου ταξίδεψε μέσω Κατηγιώργη κι ότι για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά, που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Στην εξέλιξη του σκορ, στο 5’ ο Σιόβας με πλασέ έκανε το 1-0, με πέναλτι που κέρδισε ο Μιστάκου,  ο Πρίφτη έκανε το 1-1 και στο 34’ πάλι με πλασέ ο Σιόβας έδωσε το προβάδισμα στην Αγ. Παρασκευή (2-1).

Το 3-1 σημειώθηκε με την εκπνοή του ημιχρόνου όταν ο Κατσαγεωργίου έκανε προσπάθεια εντός της αντίπαλης περιοχή,  υποδείχθηκε χέρι και πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σιόβας (45’). Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα της Σκιάθου να πετυχαίνει γκολ  στο 49’ όταν σε ανατροπή του Αλικά, είχαμε νέα υπόδειξη πέναλτι που εκτέλεσε  εύστοχα ο Πρίφτι μειώνοντας σε 3-2.

Στο 67΄ έγινε η ισοφάριση (3-3), με σουτ εκτός περιοχής του Πρίφτι, που σημείωσε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του στο 75’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κοντοστάθης, Χρόνης, Λαζ. Ιωακειμίδης, Λούμπαρδος (46’ Κουρτέλης), Πσπαδόπουλος (46’ Ξαφογιάννης), Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου, Παπαδήμος, Μεγαγιάννης (78’ Απ. Ιωακειμίδης), Σιόβας, Ρακής (46’ Αναστασιάδης)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Τάσσος, Μελαχροινός, Τουρναβίτης, Μιστάκου, Γ. Γκιαουράκης, Μανωλιός (80’ Ντάμτσιος), Σερ. Αϊντίνι, Αλικά, Ντ. Πρίφτι., Πρόκο (75’ Τσορμπατζόγλου)

Φωτό Αρχείου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις