Λ. Βασιλειάδης: «Η Νεάπολη έχει δύναμη»

Ο Λευτέρης Βασιλειάδης παλαιότερα είχε δουλέψει στις ακαδημίες του Ιωνικού και στην πρώτη ομάδα και είχε ένα λόγο παραπάνω για να σχολιάσει την αναμέτρηση της Κυριακής στη Νεάπολη μέσω της mikriliga.com καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι στο παιχνίδι στη Μυτιλήνη, στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός ήταν καλύτερος, στην επανάληψη ο Αιολικός ισορρόπησε και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Ωστόσο η ποιότητα και η πίστη του Ιωνικού ήταν οι βασικοί λόγοι που κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς και να πάρει το προβάδισμα λόγω των εκτός έδρας γκολ ενόψει της ρεβάνς.

Από την άλλη, θα ήθελα να επισημάνω ότι από την κλήρωση ο Ιωνικός ήταν το φαβορί με αντίπαλο τον Ιωνικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη αυτή την προσπάθεια αρχικά την καρπώνεται ο Γιάννης Τσιριγώτης που ήρθε και στήριξε οικονομικά την ομάδα και στην συνέχεια ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές. Αναφορικά με το ματς της Κυριακής, θα ήθελα να πω ότι η Νεάπολη έχει δύναμη και το γήπεδο θα είναι γεμάτο! Ο Ιωνικός είναι το φαβορί, όμως ο Αιολικός είναι μία ομάδα που κατάφερε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να πάρει με το… σπαθί της, τη δεύτερη θέση από τον Ηλυσιακό και αυτό δείχνει πως είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Σίγουρα χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή από τη μεριά του Ιωνικού, γιατί ο σύλλογος της Μυτιλήνης είναι ικανός να κάνει την ζημιά!».

Αναφορικά με την πρώην του ομάδα, το Αιγάλεω, ο Λευτέρης Βασιλειάδης είπε:
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στη διοίκηση του Αιγάλεω, η οποία κόντρα σε όλους δημιούργησαν μία ομάδα που κατάφερε από τα Χριστογέννα να πάρει την άνοδο! Φυσικά πολλά συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις