Τσεκούρας: Πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση στα ΜΜΕ, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα:

Για το αν γίνονται κινήσεις από την συντονιστική επιτροπή των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, με σκοπό να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 από 12 σε 14:
«Η συντονιστική επιτροπή της των ομάδων της Γ’ Εθνικής κάνει κινήσεις. Επίκειται ένα ραντεβού, το οποίο θα γίνει πολύ σύντομα. Ωστόσο, θα δεχθούμε οποίο είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πιστεύω, ότι θα επικρατήσει η λογική και θα δώσει η ΕΠΟ τη δυνατότητα σε δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής να παίξουν στη Σούπερ Λιγκ 2. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάρα πολύ δυνατός και σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά».

Για το πότε η ομάδα θα γίνει ΠΑΕ: « Η σύσταση της ΠΑΕ γίνεται μέσα σε ένα μήνα από την επικύρωση της βαθμολογίας. Οι βαθμολογίες δεν έχουν ακόμη επικυρωθεί. Με το που γίνει αυτό, θα συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο και θα προγραμματίσουμε τη γενική μας συνέλευση. Θα συσταθεί μία πενταμελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα χωρίς να αναβιώσουν χρέη του παρελθόντος: «Έχουμε ανάθεση σε κάποια άτομα το νομικό κομμάτι και αν υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα είναι αντιμετωπίσιμο. Ο δικηγόρος του συλλόγου θα είναι στη γενική συνέλευση και θα μπορεί να απαντήσει επί του θέματος. Εμείς έχουμε ενημερώσει, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα χωρίς οικονομικά βάρη του παρελθόντος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις