Πήρε θέση ο Ρονάλντο για τα στημένα του Ραούλ Μπράβο

Η υπόθεση των στημένων αγώνων με πρωταγωνιστές τους συλληφθέντες Ραούλ Μπράβο και Ίνιγκο Λόπεθ συνεχίζει να είναι πρώτο θέμα στην Ισπανία. Οι Αρχές ανακάλυψαν μάλιστα και εμπλοκή Έλληνα μεσάζοντα στις παράνομες δραστηριότητες.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο ποδοσφαιριστής των “μπλανκιβιολέτα”, Μπόρχα Φερνάντες, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει χρήματα από την οργάνωση για να πείσει τους συμπαίκτες του να επηρεάσουν το αποτέλεσμα και άλλα στοιχεία (πέναλτι, κόρνερ) του παιχνιδιού Βαγιαδολίδ-Βαλένθια. Οι “νυχτερίδες” είχαν κερδίσει 2-0 με τα γκολ που δέχθηκε η Βαγιαδολίδ να σηκώνουν συζήτηση.

Ο Φερνάντες είχε μάλιστα ύποπτη συνάντηση με τον Ραούλ Μπράβο 48 ώρες πριν το παιχνίδι με τη Βαλένθια, όπως αναφέρει η “Marca”. Ο 38χρονος αμυντικός μέσος εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο μετά το παιχνίδι με τις “νυχτερίδες”.

Θέση για την υπόθεση πήρε ο βασικός μέτοχος της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, με συνέντευξή του στην “AS”:”Ο Μπόρχα δεν έχει αναμειχθεί καθόλου, αλλά όπως και να έχει είναι καλό να ερευνηθεί η κατάσταση γιατί όλοι θέλουμε να μην υπάρχει διαφθορά”.

Το “Φαινόμενο” συμπλήρωσε ότι θα συνεργαστεί με τις Αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση: “Θα συνεργαστούμε και θα δώσουμε ό,τι πληροφορίες χρειάζεται. Κανένας δεν μας έχει καλέσει να καταθέσουμε. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω στον Μπόρχα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απ’ το να περιμένουμε να διαλευκανθούν τα πάντα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις