Ερέρα: “Ο Ραούλ Μπράβο είχε δανείσει χρήματα στον Καρυπίδη”

Ο Πάκο Ερέρα τόνισε πως του είχε επιβληθεί η παρουσία του Ραούλ Μπράβο στον πάγκο του Άρη και παράλληλα αποκάλυψε πως ο Ισπανός είχε δανείσει στον Θόδωρο Καρυπίδη 300 χιλιάδες ευρώ.

Ο Πάκο Ερέρα τόνισε πως του είχε επιβληθεί η παρουσία του Ραούλ Μπράβο στον πάγκο του Άρη και παράλληλα αποκάλυψε πως ο Ισπανός είχε δανείσει στον Θόδωρο Καρυπίδη 300 χιλιάδες ευρώ. Ο πρώην προπονητής του Άρη μίλησε για το πέρασμά του από τους “κίτρινους” και τη συνεργασία του με τον συμπατριώτη του, με αφορμή της τελευταίες εξελίξεις με το κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Ισπανία.

Αρχικά, ο Ερέρα δήλωσε στην “ABC”: “Εγώ έχω πάντα το δικό μου τεχνικό επιτελείο. Όταν πήγα στον Άρη μου είπαν ότι έπρεπε να είναι δεύτερος προπονητής ο Ραούλ Μπράβο. Δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά το δέχθηκα. Με τον Μπράβο δούλεψα το πολύ τρεις μήνες, διότι αρχικά δεν ήταν μαζί μας. Ζούσε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε άλλη παρέα. Ήταν συμπαθητικός και του άρεσε να κάνει αστεία. Ήταν μια επαγγελματική σχέση και τίποτα παραπάνω. Ο πρόεδρος δεν μιλούσε αγγλικά και ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί του. Επέμενε πολύ, όμως, να είναι ο Ραούλ Μπράβο δεύτερος προπονητής. Είχε άλλες επιχειρήσεις εκτός του ποδοσφαίρου και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελε να συνεχίσει με την ομάδα. Γνωρίζαμε, βέβαια, πως ο Ραούλ Μπράβο του είχε δανείσει 300.000 ευρώ. Ο Καρυπίδης είχε ένα γραφείο στην Αθήνα και περνούσε εκεί το 80% του χρόνου του. Σπάνια τον βλέπαμε. Μπορεί να ήθελε να έχω τον Ραούλ Μπράβο δεύτερο προπονητή επειδή του χρωστούσε χρήματα. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Είναι μια υπόθεση. Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν φίλοι, αλλά στην πορεία η σχέση τους ψυχράνθηκε. Πιστεύω ότι κατέληξε με άσχημο τρόπο η σχέση τους”

Και συμπλήρωσε: “Κάτι που μου είχε τραβήξει την προσοχή ήταν ότι ο Ραούλ δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο όταν τον καλούσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσεις μαζί του. Απαντούσε μόνο μέσω whatsapp. Δεν μιλήσαμε ποτέ για στοιχηματισμό ή για στημένα παιχνίδια. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα συζήτησης ή κάτι παρόμοιο που θα μου δημιουργούσε υποψία”.

novasports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις