Απόπειρα στραγγαλισμού έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαντώ Τζαβάρα

Σύμφωνα με το STAR, στην ιατροδικαστική έκθεση πιστοποιείται ότι η Μαντώ Τζαβάρα όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε αλλά υπήρξε και απόπειρα στραγγαλισμού.

«Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του», δήλωσε η Μαντώ Τζαβάρα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι, για τον κίνδυνο που διέτρεξε η ζωή της, να γιατί δεν πρόκειται πλέον για ξυλοδαρμό, να υποβάλουμε και τη σχετική μήνυση στις Αρχές», δηλώνει ο δικηγόρος της Μαντώς Τζαβάρα.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, τους τελευταίους πέντε μήνες η ζωή της είχε μετατραπεί σε κόλαση ενώ ο πρώην σύντροφός της, την απειλούσε καθημερινά πως θα τη σκοτώσει.

«Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε “θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ”», αναφέρει και συμπληρώνει: «κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε “θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι”».

Από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό και υποστηρίζουν πως όλα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις