ΗΠΑ vs Γερμανία ή αλλιώς Bethany Dembsey vs Sarah Brandner! (photos)

ΗΠΑ και Γερμανία παίζουν την πρωτιά του Ζ’ ομίλου στις 19:00 (26/06) και η μονομαχία στο Ρεσίφε της Βραζιλίας θα είναι μεγαλύτερη απ’ότι περιμέναμε.

Οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς και βλέπουν μόνο νίκη μπροστά τους για να “κλειδώσουν” την πρωτιά στο γκρουπ. Τα “πάντσερ” δεν αρέσκονται ποτέ σε παιχνίδια… μαγειρικής γι’αυτό και θα επιδιώξουν τη νίκη κόντρα στο συγκρότημα του συμπατριώτη τους, Γιούργκεν Κλίνσμαν, χωρίς να “ψάξουν” τη βολική ισοπαλία.

Δυνατοί, με διάθεση να τρέξουν και δίψα για διάκριση οι Αμερικανοί, κέρδισαν τη Γκάνα και έβαλαν δύσκολα στους Πορτογάλους που εξακολουθούν να είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης.

Ποντάρουμε στις εξαιρετικές μονάδες που διαθέτουν οι Γερμανοί για να δούμε καλό θέαμα αλλά και στην οξυδέρκεια παικτών όπως ο Ντέμπσεϊ και ο Μπράντλεϊ από πλευράς ΗΠΑ που δίνουν άλλο αέρα στην ομάδα. 

Έως τότε, ξεφυλλίζουμε τα βιογραφικά δύο σέξι κυριών από κάθε χώρα και συντρόφων ποδοσφαιριστών-κλειδιά.

⇢ Bethany Dembsey

Πολύ καλός… ψαράς ο αρχηγός της ενθικής ομάδας των ΗΠΑ, Clint Dembsey. Όταν δεν ελεύθερο χρόνο του αρέσει να πηγαίνει για ψάρεμα αλλά η καλύτερή του «ψαριά» όταν έριξε στα δίχτυα του την όμορφη Bethany.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και η εντυπωσιακή ξανθιά είναι ένας σημαντικός λόγος που ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Πορτογάλοι υπέφεραν μαζί του. Για να δούμε τι θα κάνουν οι Αμερικανοί.

Πριν από αυτό όμως, θα απολαύσουμε την Mrs Dembsey σε ένα «καυτό» bodypainting που είχε κάνει πριν κάποια χρόνια για χάρη της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!

⇢ Sarah Brandner 

Άλλη μια WAG που έχει κάνει ότι και η προαναφερόμενη για χάρη του Sports Illustrated. Φυσικά bodypainting στα χρώματα της εθνικής Γερμανίας, της χώρας της και του αγαπημένου της Μπάστιαν Σβάινσταϊνγκερ.

Ζευγάρι από το 2007, ζουν μαζί στο Μόναχο και το 25χρονο μοντέλο τον στηρίζει πάντα, είτε πρόκειται για τη Μπάγερν Μονάχου είτε για τις εθνικές υποχρεώσεις των «πάντσερ», όπως το φετινό Μουντιάλ.

Η γλυκιά Sarah καταρρίπτει τον μύθο που θέλει τις όμορφες κοπέλες να μην έχουν μυαλό αφού η ίδια είναι πολύ μορφωμένη και τελειόφοιτη οικονομικών ενώ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε μαθήματα ψυχολογίας και ιστορίας για να διευρύνει περισσότερο τους ορίζοντές της.

Ο 29χρονος μέσος μπορεί να μην είναι ο πιο ελκυστικός Γερμανός που υπάρχει αλλά το κορίτσι που στέκεται δίπλα του, είναι κούκλα!

​sportygossip.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις