Ψηλά στη λίστα της Νίκης ο Ισαάκ Χοβέ

Μπορεί στη Νίκη Βόλου να φαίνεται πως επικρατεί στάση αναμονής μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα, εντούτοις η νέα διοίκηση, που όπως όλα δείχνουν θα είναι η αυτή με επικεφαλής τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του πλάνου της για τη νέα σεζόν. 

Το πιθανότερο σενάριο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάνει λόγο για συμμετοχή της Νίκης Βόλου στη Football League καθώς θεωρείται απίθανο ο Ηρακλής με τα οικονομικά προβλήματα που τον συνοδεύουν να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σ’ αυτή την περίπτωση η βολιώτικη ομάδα θα αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Γηραιός, βάσει της υπάρχουσας προκήρυξης.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο άμεσος συνεργάτης του, Βασίλης Βενέτης έχουν ήδη κινητοποιηθεί στην εξεύρεση προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νίκης στο νέο πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών, με πολλές πιθανότητες να αποτελέσει και τον νέο τεχνικό της ομάδας, βρίσκεται ο Ισαάκ Χοβέ. Ο 38χρονος τεχνικός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Νίκης Βόλου, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2014, όσο και αυτή του Ηρακλή. Από το 2017 ο Ισαάκ Χοβέ ασχολείται με την προπονητική έχοντας κοουτσάρει δύο ομάδες της τέταρτης εθνικής Ισπανίας, της Λόκα Ντεπορτίβα και της Αλγκάρ.

Δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ ως προπονητής της Lorca Deportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις