Προπονητής στον Άνθιμο Γαζή ο Γιώργος Καραμίχαλος

Προπονητής του Άνθιμου Γαζή για την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Καραμίχαλος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την νέα διοίκηση του συλλόγου του Πηλίου. Η ομάδα των Μηλεών αλλάζει σελίδα και τις τύχες του ιστορικού συλλόγου (πρώτου ιδρυθέντος συλλόγου στο Πήλιο) αναλαμβάνουν άνθρωποι της περιοχής (με επικεφαλής τον Απόστολο Παναγιώτου) με συμπαραστάτες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τοπικούς φορείς. Πρώτο μέλημα όλων ήταν το θέμα του προπονητή και με τον Γιώργο Καραμίχαλο τοποθετούν από νωρίς τον πήχη ψηλά.

Ο Γιώργος Καραμίχαλος με τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Κένταυρο, Δάφνη, Ρήγα Φεραίο, Θησέα, Παγασητικό και Λεχώνια.

Στην ανακοίνωση του Άνθιμου Γαζή αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη μας χαρά και τιμή, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον τεράστιο Γιώργο Καραμίχαλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Επίσης,  πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του, με το ήθος του και με την αξία του θα αποτελέσει και ένα φωτεινό φάρο για τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και γενικότερα για την νεολαία της περιοχής μας που ευελπιστούμε να έρθει κοντά στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις