Προπονητής στον Ρήγα ο Κώστας Σταματίου

Η νέα διοίκηση του Ρήγα έπιασε άμεσα δουλειά μια και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Χθες υπήρξε συνάντηση με τον Κώστα Σταματίου, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.
Ο Αλμυριώτης προπονητής θεωρήθηκε ως ο πιο κατάλληλος για το «χτίσιμο» μίας ομάδας που θα είναι αντάξια του ονόματος του Ρήγα Φεραίου. Επί σειρά ετών δούλεψε σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη, Λεωνίδιο, Λαμία, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟ Βάρδας, Καλαμάτα, Γ.Σ. Αλμυρού, Α.Ο. Σελλάνων) και παντού έχει επιδείξει αξιόλογο έργο.
Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Δέχθηκα με χαρά την πρόταση της διοίκησης του Ρήγα Φεραίου, που ήταν ιδιαίτερα τιμητική. Είναι γεγονός ότι ο σύλλογος έμεινε πίσω σε θέματα προγραμματισμού, οπότε μας περιμένει πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε ένα αξιόλογο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει με τους ποδοσφαιριστές να κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την ιστορία του συλλόγου μέσα στα γήπεδα. Επιχειρούμε ένα νέο ξεκίνημα και όπως είναι γνωστό κάθε αρχή είναι δύσκολη. Με ενότητα και συνεχή προσπάθεια θεωρώ ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις