Πρωτοποριακή εκδήλωση από τη σχολή της Αγίας Άννας (photos)

 Η σχολή ποδοσφαίρου «Αγία Άννα – Arsenal Soccer School» σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (8/9), παρουσίασε το προπονητικό της επιτελείο και τους επιστημονικούς της συνεργάτες. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο «Olimpico Sport Club», στις εγκαταστάσεις του οποίου στεγάζεται η σχολή, ενώ το «παρών» έδωσαν οι ιδιοκτήτες της Αγίας Άννας, Κώστας και Σεραφείμ Τσιουρέλης, ο τεχνικός διευθυντής, Ιωάννης Σίμος, οι προπονητές και οι γιατροί της σχολής, αλλά και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Στην αρχήτης παρουσίασης που ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση για τα σημερινά δεδομένα των σχολών ποδοσφαίρου και η οποία συμβάδιζε με τα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων μίλησε ο Γιάννης Σίμος, ο οποίος εκτός από τους προπονητές και τους επιστημονικούς συνεργάτες, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Olimpico για να καλύψουν το γεγονός, ενώ το λόγο πήραν στη συνέχεια κατά σειρά οι Παναγιώτης Παπαρίζος, Σωτήρης Πετσιμέρης και Χρήστος Κοντοβάς, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους προπονητές.

Ο Παναγιώτης Παπαρίζος παρουσίασε το νέο προπονητικό τιμ της Αγίας Άννας, που θα αποτελείται από 12 άτομα (10 καθηγητές φυσικής αγωγής και δύο προπονητές με πτυχίο UEFA B). Επίσης, ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τα τέσσερα βασικά πράγματα που κάνουν τη σχολή ξεχωριστή και τα οποία είναι η εκπαίδευση, η επιστημονική γνώση, η ομαδική εργασία και η εργατικότητα, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η δημιουργία πρωταθλητών στη ζωή και στο χαρακτήρα.

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης αναφέρθηκε στο στόχο της Αγίας Άννας που είναι η δημιουργία αθλητών, αλλά και στη φυσική κατάσταση (ευλυγισία, δύναμη, ταχύτητα, ευκαμψία και ισορροπία) που πρέπει να έχει ένας αθλητής από την παιδική του ηλικία, η οποία μπορεί να δουλευτεί μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα και σύγχρονες μεθόδους, ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητες του.

Ο Χρήστος Κοντοβάς μίλησε για το ξεχωριστό γκρουπ τερματοφυλάκων της Αγίας Άννας και τους στόχους της σχολής. Να μάθει ο κάθε αθλητής σωστά τον ρόλο του τερματοφύλακα και να φύγει σε ηλικία 14 ετών (ανώτατο όριο παραμονής κάθε αθλητή στη συγκεκριμένη σχολή) όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένος.

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της Αγίας Άννας, Γιάννης Σίμος, παρουσίασε τους επιστημονικούς συνεργάτες της σχολής. Το εξειδικευμένο ιατρικό τιμ της Αγίας Άννας από τη μεριά του ευχαρίστησε τον Γιάννη Σίμο και τους ιδιοκτήτες της σχολής για την εμπιστοσύνη, ευχήθηκε να μην υπάρχουν τραυματισμοί για τους νεαρούς αθλητές, ενώ παρουσίασε και το πρόγραμμα του, το οποίο περιλαμβάνει προαθλητικό καρδιολογικό έλεγχο, την ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών, τη σωστή διατροφή των αθλητών και τη βελτίωση της, όπως και την ανάγκη για ένα υγιή σώμα και νου.

Η παρουσίαση της Αγία Άννας έκλεισε με τη φωτογράφιση του προπονητικού επιτελείου και των επιστημονικών συνεργατών της σχολής. Αναλυτικά οι προπονητές που στελεχώνουν το προπονητικό τιμ της Αγίας Άννας, αλλά οι γιατροί που απαρτίζουν το επιστημονικό τιμ της σχολής:

Προπονητές Αγίας Άννας: Παναγιώτης Παπαρίζος, Σωτήρης Πετσιμέρης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιώργος Κυριάκος, Νίκος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Ζαφειρίου, Κώστας Σδρόλιας, Παναγιώτης Μπαλαμούτης, Θανάσης Παχής, Δημήτρης Χατζάκος, Νίκος Γαλανάκης και Δημήτρης Οικονόμου.

Επιστημονικοί συνεργάτες Αγίας Άννας: Παρισένια Παξινού (Φυσικοθεραπεύτρια), Στυλιανός Κολοβός (Χειρούργος – Ορθοπεδικός), Κωνσταντίνος Πετρούλιας (Καρδιολόγος), Μάνος Ζαχαριουδάκης (Ψυχολόγος) και Κωνσταντίνος Λάμπης (Διατροφολόγος).

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της σχολής ποδοσφαίρου «Αγία Άννα – Arsenal Soccer School»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις