“Φεύγω από τη Λαμία, έκανα υπομονή αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου”

Με δηλώσεις στο FM-1 ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Π. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση του να φύγει από την Λαμία, λέγοντας τα εξής:

«Εγώ φεύγω, έκανα υπομονή αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου ενώ έχω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου. Ούτε γυρολόγος είμαι ούτε ζω από το ποδόσφαιρο. Ήρθαν 2-3 και μου ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας αλλά τους έδιωξα. Εγώ θέλω καθαρή συνέχεια στην ομάδα γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως η Λαμία των 100.000 κατοίκων δεν μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Η Λαμία πήρε 1.410.000 από την ΕΡΤ, άλλα τόσα είναι να πάρει την επόμενη σεζόν, ενώ από τη NOVA κατά τη σεζόν 2017/18 πήρε 1.200.000. Για μένα είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες. Επίσης, η Λαμία δεν πήρε δάνειο για να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Η ΠΑΕ συντηρεί το γήπεδο, δεν είναι χωράφι. Όλα, μαζί με το προπονητικό κέντρο, συντηρούνται με χρήματα της ομάδας.

Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν αλλά δεν θέλουν, εγώ όμως εκτός όλων των άλλων έχω και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν ενδιαφερθεί κάποιος για τις μετοχές θα τον βοηθήσω με την εμπειρία μου και θα στηρίξω οικονομικά με χορηγία στην φανέλα κάτι που μέχρι σήμερα που πληρώνω μόνος μου δεν βρέθηκε κανείς να το κάνει.

Δεν θα διασύρω την Λαμία, αλλά δεν μπορώ παραπάνω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα εσόδων – εξόδων με μικρή παρέκκλιση ως 20%».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις