Συνεχίζουν στον Άνθιμο Γαζή Γκούρης και Κωστάκης

Οι αρχηγοί του Άνθιμου Γαζή, Μπάμπης Κωστάκης και Λεωνίδας Γκούρης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο, όπως ανακοίνωση επίσημα η διοίκηση της ομάδας των Μηλεών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι δυο πολύπειροι ποδοσφαιριστές (σ.σ. Μπάμπης Κωστάκης και Λεωνίδας Γκούρης) θα φορούν τα «μπλέ» και την νέα σεζόν αφού ήρθαν σε συμφωνία με την νέα διοίκηση για να βοηθήσουν την ομάδα στην Β’ κατηγορία όπου και θα αγωνίζεται φέτος.
Ο Κωστάκης κατάγεται από τις μηλιές, έχει βοηθήσει τα μέγιστα τόσα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, είναι από τους κύριους συντελεστές της καλής εικόνας και των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια ενώ θεωρείται ‘παλιοσειρά’ παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 χρονών.
Ο Γκούρης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στον ερασιτεχνικό κόσμο αφού είναι ένας αθλητής με ‘Α’ κεφαλαίο ενώ διακρίνονται τόσο για τα αγωνιστικά του προσόντα, ως ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες, αλλά και για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά αφού διακρίνεται για το Ήθος του στα τόσα χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα.
Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Γιώργο Καραμίχαλο βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με τους παίχτες που ανήκουν ήδη στον σύλλογο ώστε να επιτευχθούν ανανεώσεις ενώ έχουν ήδη κλειστεί και συμφωνίες με νέους ποδοσφαιριστές (πέντε στον αριθμό) που θα ανακοινωθούν σύντομα και αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά των μεταγραφών τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις