Κίτσας, Βούλγαρης και Σαραφίδης συνεχίζουν στον Άνθιμο Γαζή

Άλλοι τρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Άνθιμου Γαζή οι Άγγελος Κίτσας, Κώστας Βούλγαρης (φωτό πάνω) και Ευγένιος Σαραφίδης έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τη διοίκηση για την φετινή απαιτητική χρονιά στην Β’ κατηγορία. Η διοίκηση έκανε από νωρίς γνωστό ότι πρόθεση είναι να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα ιδιαίτερη βάση δίνεται στο να αγωνίζονται νεαροί αθλητές με κίνητρο και ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, όντας ο Αθλητικός Όμιλος Μηλεών, ο πρώτος ιδρυθέντας σύλλογος του Πηλίου.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια αφού όλοι τους αγωνίζονται χρόνια για τον σύλλογο των Μηλεών και πρόκειται για βασικούς παίχτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.
Κίτσας, Βούλγαρης και Σαραφίδης, όλοι τους φερέλπιδες αθλητές, όλοι τους βασικοί την περσινή σεζόν που αποτελούν ταυτόχρονα και το μέλλον του συλλόγου. Και οι τρείς διακρίνονται για το πάθος τους, για την ταχύτητα τους αλλά και για την τεχνική τους κατάρτιση.
Επίσης σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Καραμίχαλο, η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίχτες και εντός των ημερών αφού κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές για την φετινή σεζόν. Ήδη τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα προκαλέσουν εντύπωση έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον σύλλογο και θεωρούνται ‘κλεισμένοι’ όμως γίνονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τις ελευθέρας από τις ομάδες τους.

Ο Άγγελος Κίτσας

Ο Ευγένιος Σαραφίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις