Aυγενάκης σε Καλαμάτα: Η ΕΠΟ είναι αρμόδια για την τήρηση της νομιμότητας στο ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωσή της η Καλαμάτα γνωστοποιεί την απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκη, στην επιστολή με την οποία ζητούνταν η παρέμβασή του στο θέμα των ομάδων που δικαιούνται άνοδο στη Football League.

Η ανακοίνωση του Π. Σ. Η Καλαμάτα, έχει ως εξής:

“Τελικά και οι Μεσσήνιοι πλέον θα πρέπει να αισθάνονται ως ισότιμα μέλη της Ελλάδας αφού η ευαισθητοποίηση της κρατικής μηχανής ήταν και γρήγορη και άμεση.

Τα αντανακλαστικά του υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη λειτούργησαν άμεσα, η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην και η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη δηλαδή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γιώργο Πρασσά και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Το ραντεβού που δεν πράγματαποιήθηκε προέκυψε από λάθος τρίτων και δεν αφορούσε τον ίδιο ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί, εξήγησε στον κ. Πρασσά ότι η Ε.Π.Ο. είναι το αρμόδιο όργανο για την τήρηση της νομιμότητας στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτός θα κάνει ότι είναι αρμοδίως δυνατό και ότι του επιτρέπει η θεσμική του θέση για να εξασφαλίσει αυτή την νομιμότητα.

Θα θέλαμε από την πλευρά μας να αναγνωρίσουμε την καλή διάθεση του υφυπουργού για την όλη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την μη ολοκλήρωση του ραντεβού μας και να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στην τήρηση της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις