Θεοδώρου και Κατσαρός οι πρώτες μεταγραφές του Άνθιμου Γαζή

Οι έμπειροι Κώστας Θεοδώρου και Λάζαρος Κατσαρός είναι οι πρώτες φετινές μεταγραφές του Άνθιμου Γαζή, με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στην ομάδα.
Ο πολύπειρος Κώστας Θεοδώρου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο αφού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του αρκετά χρόνια όντας δεινός σκόρερ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του. Στον Γαζή αγωνιζόταν και την διετία 2012-14 αλλά 2015-2107 όταν και πέτυχαν την άνοδο στην Α ΕΠΣΘ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Κένταυρο, Ορμίνιο, Χλόη, Διμήνι, Σαρακηνό, Εθνικό, Μακρινίτσα, Άρη Μελισσατίκων και Παγασητικό.
Ο 31χρονος Λάζαρος Κατσαρός είναι κεντρικός μέσος, διακρίνεται για την ταχύτητα του και το πάθος του ενώ και αυτός επιστρέφει στον Άνθιμο Γαζή μετά από ένα σύντομο πέρασμα στον Εθνικό(2018 είχε μεταπηδήσει εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) που ήταν και η ομάδα στην οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Ο Κατσαρός και αυτός ήταν μέλος του Γαζή την σεζόν 2016-17 που πέτυχε την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές με τους οποίους η νέα διοίκηση του Άνθιμου Γαζή έχει έρθει σε συμφωνία και γίνεται προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους αφού ακόμη δεν έχουν πάρει τις ‘ελευθέρας’ στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις