Φιλική νίκη για Α.Ε.Δ., 1-0 τον Πανιώνιο

Η Α.Ε. Διμηνίου επικράτησε με 1-0, χάριν σε τέρμα που σημείωσε ο Ζιώγας στο 25’ κόντρα στην ομάδα της Ιωνίας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν απολέσει πολλές ευκαιρίες σε α’ και β’ μέρος με σημαντικότερη το δοκάρι προ κενής εστίας του Αγγελή στο 35’.

Οι δύο προπονητές έδωσαν λεπτά συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές είχαν στην διάθεση τους και αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να δουν εντός αγωνιστικού χώρου, να βγαίνουν όλα αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε ρυθμό, αλλά υπερίσχυε ο δυναμισμός των 22 ποδοσφαιριστών. Η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου είχε την κατοχή στο α’ μέρος αλλά ήταν ουσιαστικά ανούσια καθώς ο Ν. Σκουφογιάννης είχε παρατάξει τους ποδοσφαιριστές του ορθώς εντός τεσσάρων γραμμών και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την αυτοσυγκέντρωση τους και προσπαθούσαν δειλά-δειλά να χτυπούν στην κόντρα επίθεση. Πάντως στο 25’ ο φιλοξενούμενοι πιάστηκαν στον ύπνο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, καθώς ο Κ. Ανατολής μετά από συρτή μπαλιά, βρήκε τον Ζιώγα στην πλάτη της άμυνας του Πανιώνιου και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Καγιάννη σε τετ-α-τετ. Η επόμενη σπουδαία ευκαιρία και μοναδική για το πρώτο μέρος άνηκε στον Πανιώνιο, όταν στο 35’ μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Νικούδης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, όμως ο Αγγελής όντας αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο του Κουτσιρίμπα.

Στο δεύτερο μέρος πάλι κυριαρχούσε το δυνατό παιχνίδι και το πάθος των ποδοσφαιριστών, όμως η εικόνα του Πανιωνίου άλλαξε άρδην μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν την εδαφική υπεροχή εντός αγωνιστικού χώρου με τον Λέτσιο να είναι από τους διακριθέντες, να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων όμως όλες οι προσπάθειες των συμπαιχτών του σταματούσαν πάνω στον πολύ καλό Κοντογιάννη, που επέστρεψε μετά από την χειρουργική επέμβαση(χιαστός)στην οποία είχε υποβληθεί μέχρι το φινάλε μένοντας μέχρι το φινάλε αυτό το 1-0.

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις