Θ. Καρτσαμπάς: Χαρούμενος στα Χανιά

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησαν τα Χανιά. Πρόκειται για έναν παίκτη, όμως, που έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία της ομάδας.

Από τις πρώτες προπονήσεις έδινε το παρών ο Θανάσης Καρτσαμπάς προκειμένου να δοκιμαστεί. Τελικά έπεισε τον Αλέκο Βοσνιάδη και αποκτήθηκε.

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο νεαρός, ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Πιερικό. Να σημειωθεί πως είναι αδερφός του Χρήστου Καρτσαμπά, άλλοτε παίκτη των Χανίων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Καρτσαμπά, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1997 στην Κατερίνη ο Καρτσαμπάς προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τον Πιερικό στη Γ’ Εθνική, ενώ στην ίδια κατηγορία πήρε το «βάπτισμα του πυρός» πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια με τον Βατανιακό Κατερίνης. Εχει αγωνιστεί ακόμη στον ΓΑΣ Σβορώνου. Συμμετείχε από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα μας».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 22χρονος μέσος δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία και πίστη και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις