Καλός για εξήντα λεπτά ο Ολυμπιακός Β. με Μακεδονικό

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας, από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 1-0, με γκολ που πέτυχε στο 55’ ο Θωμάς Τσίτας.

Η ομάδα μέχρι το 60’ έδειξε καλά στοιχεία, ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, αναπτυσσόταν καλύτερα και με εξαίρεση μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Μακρυωνίτης έκανε σωτήρια επέμβαση, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση.

Δημιουργικά, πάντως, η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά, καθώς ναι μεν δημιουργήσει κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος, ωστόσο, θα πρέπει να γίνει πιο γρήγορη και πιεστική, δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ στη επίθεση.

Βέβαια, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως ο Ολυμπιακός ακόμη βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος, δεν είναι έτοιμος και ο χρόνος κυλά υπέρ του. Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ αρχίζει σε ένα μήνα και μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στο τελευταίο ημίωρο του χθεσινού φιλικού αγώνα με τον Μακεδονικό ο Ολυμπιακός έδειξε ορισμένες αδυναμίες, έγιναν αρκετά λάθη, όμως αυτό έχει να κάνει και με τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Θωμάς Γράφας, βάζοντας στο παιχνίδι όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι, ύστερα από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ το γκολ του Θωμά Τσίτα ήταν το δεύτερο των «ερυθρολεύκων» σε πέντε φιλικά ματς, μετά το γκολ που είχε σημειώσει ο Τάσος Μαρούδας στο προηγούμενο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη (ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις