Ραντεβού αύριο Σάββατο για τις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών που θέλουν να παίξουν μπάσκετ στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών ξεκινούν στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 2.30 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.
 
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας, μα και σε αθλήτριες που έχουν γράψει λαμπρή ιστορία στο μπάσκετ και στον Ολυμπιακό Βόλου και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέρος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις.
 
Πληροφορίες και εγγραφές για τα νεαρά κορίτσια και αγόρια, καθημερινά στα τηλέφωνα: Γιαννούλη Κατερίνα 6941636414 και Κυριάκο Κυριακόπουλο τηλ. 6944753405.
 
Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να μάθεις τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα στους καλύτερους και να συνεχίσεις τη μεγάλη ιστορία του γυναικείου και αντρικού μπάσκετ στον Βόλο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις