Ισόπαλοι 1-1 Βέροια και ΝΠΣ Βόλος σε φιλικό

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΝΠΣ Βόλος με αντίπαλο τη Βέροια εκτός έδρας. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, στο 5’ με τον Κυζιρίδη, για να ισοφαρίσει η Βέροια με τον Σκαθαρούδη στο 45’.

Ο Χουάν Φέραντο είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη να αγωνίζονται, έστω και σε φιλικό ματς, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Χοακίν Τόρες και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Σέρτζιο Τσίκα. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και έβγαλε τα συμπεράσματά του, όσον αφορά την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια στο παιχνίδι ο ΝΠΣ Βόλος άνοιξε το σκορ. Η άμυνα της Βέροιας δεν απέφυγε τα λάθη, ο Κυζιρίδης μπήκε στην περιοχή και με ωραία πλασέ έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μελισσά.

Τελικά, η ισοφάριση για τη Βέροια ήρθε στο 45’, όταν ο Λεφίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Σκαθαρούδης μόνος απέναντι από τον Μελισσά πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ενώ και οι καλές επιθετικές στιγμές ήταν λιγότερες. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Μπλέτσας, Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης, Σιμόνι, Σκαθαρούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Πεταυράκης και Κανούλας, Χατζάρας, Μανιώτης, Πασάς, Μουρατίδης, στις θέσεις των Μπλατσιώτη, Ζούρκου Α., Λεφίδη, Μεληκιώτη, Σκαθαρούδη, Πολύζου, Μπλέτσα, Σιμόνι.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μελισσάς (71’ Καραγκιόζης), Ατιάτ, Μαξ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης (71’ Κορέλας), Μήτογλου (54’ Κορνέζος), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τόρες, Μάντζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις