Με 14 αθλητές ο ΟΜΑΘ στην Ανάβαση Πορταριάς

Με 14 αθλητές του θα συμμετάσχει ο ΟΜΑΘ στην 39η Ανάβαση Πορταριάς “Δημήτρης Γαρουφαλιάς”, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με την έλευση του Σεπτεμβρίου επανεκκινούν οι αγώνες αυτοκινήτου με την ανάβαση Πορταριάς. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχοντας με 14 αθλητές συνολικά.

Ξεκινάμε με τη Ν2 όπου συμμετέχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 4 αθλητές του σωματείου.Με Peugeot 106 βρίσκουμε τον Σταμάτη Μιχαήλ που έρχεται με φόρα από τη νίκη του στο Rally Sprint Μπράλος και τον Απόστολο Βασδέκη που κυνηγάει πρωτίστως ένα προσωπικό ρεκόρ.Με Citroen Saxo θα συμμετάσχει ο Νίκος Λεγαντής που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και τον Βασίλη Άναγνου που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Συνεχίζουμε με την κλάση Α5 όπου ο νικητής των δύο προηγούμενων ετών Άγγελος Μπατσίλας με Suzuki Swift τίθεται αυτόματα φαβορί για τη νίκη την ώρα που ο Πανος Συτζάκης με ίδιο αυτοκίνητο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Πορταριά ενώ ο Βίκτωρ Σαρρής με Toyota Yaris στην πρώτη του εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Δύο αθλητές θα συμμετάσχουν στην πολύ ανταγωνιστική Α6 με τον Θαναση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo να επιστρέφει στην Πορταριά μετά από καιρό και τον Κώστα Πατατούκο με το ανανεωμένο Suzuki Ignis να στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Ε10 δύο αθλητές θα πάρουν εκκίνηση με τον Κώστα Τραγή να δείχνει έτοιμος για όλα με το πολύ δυνατό Peugeot 205 του και τον Γιώργο Σανίδα με Peugeot 306 που φέτος έχει αναβαθμίσει αρκετά τον Γάλλο του να κυνηγάει ένα προσωπικό ρεκόρ σε μία κλάση φωτιά.

Στην Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Μιχάλης Παρασκευάς με το πολύ δυνατό Suzuki Swift θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που τον ανεβάζει στο βάθρο κάθε χρονιά

Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R δείχνει να έχει λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό κάτι που οι δοκιμές δείχνουν να επιβεβαιώνουν και που αυτόματα θα τον φέρουν ψηλά στην κατάταξη.

Τέλος ο Γιάννης Καμζιόλης αναμένεται να προσφέρει θέαμα και να γεμίσει καπνό τους θεατές ανεβάζοντας το B.M.W. M3 E30 σε απίθανες γωνίες κάνοντας παράλληλα προπόνηση για τον μεγάλο τελικό στις Σέρρες

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις