Έντονες συγκινήσεις υπόσχεται η 39η Ανάβαση Πορταριάς

Έντονες συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρει στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού η 39η Ανάβαση Πορταριάς, που από φέτος ονομάζεται «Δημήτρης Γαρουφαλιάς», στη μνήμη του προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, η οποία διοργανώνει αυτόν τον ιστορικό αγώνα.
Οι φετινές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έφτασαν τις 110, ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον 5ο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019. Οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου δίνουν για μια ακόμη φορά βροντερό «παρών» με 15 οδηγούς. Αυτοί είναι οι: Μωυσής Ιωακειμίδης (Ν2), Γιώργος Σουφλάρης (Ν2), Απόστολος Βιδούρης (Ν4), Απόστολος Βλάχος (Ν4), Δημήτρης Ζάγαρης (Α6), Κωνσταντίνος Καρακατσάνης (Α7), Σοφοκλής Πέππας (Ε9), Βασίλης Πουλής (Ε9), Γιάννης Σκαφίδας (Ε11), Κωνσταντίνος Βασταρδής (FSA), Γιάννης Μαγγίδας (FSA2L), Γιάννης Μπαλντούνης (FSA2L), Γιώργος Φώτου (FSA2L), Σπύρος Χαλαστάρας (FSA2L), Αντώνης Σταφυλοπάτης (FST2).
Να σημειωθεί, πως για ακόμη μια χρονιά οι τοπικοί φορείς στηρίζουν την διοργάνωση του αγώνα, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.
Χθες Σάββατο στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά, διεξήχθη διοικητικός και αρχικός τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και στη συνέχεια είχαμε τις επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί σήμερα Κυριακή στις 10.00. Ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει μια ώρα πριν την ώρα εκκίνησης από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς και τη διασταύρωση Αηδονοφωλιές. Εναλλακτικές διαδρομές, μέσω Αηδονοφωλιές-Κουκουράβα-Μακρινίτσα-Πορταριά, καθώς επίσης και μέσω Αγριάς-Δράκειας-Χάνια.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές σήμερα στις 15.00 στην πλατεία της Πορταριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις