Πυροδοτεί μεταγραφική…. βόμβα με Κουτσιανικούλη ο Ολυμπιακός Βόλου

Η μεταγραφική… βόμβα για την οποία έγραψε χθες το goalpost.gr πως ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, που πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει σήμερα η ΠΑΕ, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται στο Βόλο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ισχυροποιεί την μεσοεπιθετική γραμμή και η βοήθειά του αναμένεται να είναι μεγάλη, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετύχει στο τέλος τους υψηλούς στόχους που θέτει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Χάλκη στις 9/8/1988 και η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μεγάλη επιτυχία των ιθυνόντων της ΠΑΕ, καθώς εντάσσουν έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή στη δύναμη της ομάδας. Τη στιγμή που ο Κουτσιανικούλης είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Χάλκης, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λάρισα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ.
Βοήθησε τους Κρητικούς να ανέβουν από τη Φούτμπολ Λιγκ στη Σούπερ Λιγκ την περίοδο 2017-18, έχοντας την πιο παραγωγική του χρονιά στην καριέρα του, καθώς κατέγραψε 27 συμμετοχές και 10 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και τρεις αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος.
Πέρυσι με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ έπαιξε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο στο Κύπελλο.
Συνολικά ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει να επιδείξει 204 συμμετοχές και 10 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και 50 συμμετοχές και 11 γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, έχει αγωνιστεί και σε 32 ματς Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Κουτσιανικούλης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, έχοντας παίξει σε 12 παιχνίδια με το εθνόσημο, ενώ έχει σημειώσει και τρία γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις