Βόμβα: Φεύγει η ΑΕΚ από την Nova, αν την πάρει ο Μαρινάκης!

Μία βόμβα μεγατόνων στην ελληνική τηλεοπτική αγορά είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ σε περίπτωση που η Nova περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και μέσω της εταιρίας του (Alter Ego) έχει υποβάλει επίσημη πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της Forthnet.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η ΑΕΚ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις και είναι δεδομένο (όπως προκύπτει από την πρώτη αντίδραση μετά την επισημοποίηση της υπόθεσης εξαγοράς της Forthnet από τον Έλληνα εφοπλιστή) ότι υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός αναφορικά με τις εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.

Οχι μόνο προβληματισμός για την ακρίβεια. Η ΑΕΚ  φέρεται να είναι διατεθειμένη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, αφήνοντας πλέον κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βγει από την υπάρχουσα συμφωνία με την Nova αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, η αγορά έχει ταρακουνηθεί από τις τελευταίες εξελίξεις και η Ένωση δείχνει ότι δεν προτίθεται να μείνει στην Nova αν αυτή περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού δεν δέχεται να χρηματοδοτείται ουσιαστικά από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Ένα  ζήτημα ηθικής φύσεως που δεν μπορεί να περάσει έτσι για τους «κιτρινόμαυρους».
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. αφού η ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά να ρίξει βόμβα στην αγορά και να συνταράξει τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Διότι μια τέτοια έξοδος των κιτρινόμαυρων θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλαπλά επίπεδα, δεδομένου ότι η Ένωση είναι ένα από τα πιο εμπορικά «φιλέτα» που έχει στην διάθεση της η συνδρομητική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις