Πίσπας: Προτίμησα την Επισκοπή λόγω των συνθηκών και του πρότζεκτ

Στην Επισκοπή και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον ΝΠΣ Βόλος. “Προτίμησα την Επισκοπή λόγω των συνθηκών και του πρότζεκτ που υπάρχει” αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός φορ της κρητικής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Πίσπα. Ο Πίσπας είναι επιθετικός (σέντερ φορ). Είναι μόλις 21 ετών (έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 1998) και έχει ύψος 1.83μ..

Ο Σωτήρης Πίσπας ανδρώθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου έφτασε να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016 έχοντας και συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ.

Πέρυσι συμμετείχε ενεργά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος συνάμα στην άνοδο του Βόλου από την Football League στην Super League (18 συμμ. πρωταθλήματος, 3 γκολ, 4 ασίστ). Απόλυτα ενεργός ήταν και στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας με 4 συμμ., 1 γκολ.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Σ. Πίσπας: «Βέλιτς, πρότζεκτ και υψηλοί στόχοι»

Ο νεαρός επιθετικός αμέσως μετά τις υπογραφές τόνισε στο episkopifc.gr: «Για μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η πειθώ του κόουτς Γιάσμινκο Βέλιτς μαζί με τον κ. Ράικο Γιάνγιανιν. Προτίμησα την Επισκοπή λόγω των συνθηκών και του πρότζεκτ που υπάρχει.

Έχω υψηλούς στόχους και θέλω να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κερδίσει την άνοδο, πράγμα που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις