Νίκη Βόλου: Ο Κωνσταντίνος Τουρσούγκας στην τεχνική ηγεσία της Κ-17

Ο Κωνσταντίνος Τουρσούγκας θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας για την ομάδα Κ-17 της Νίκης Βόλου. Ο 45χρονος Βολιώτης προπονητής είναι κάτοχος UEFA B’ και μέχρι τώρα έχει κοουτσάρει κυρίως ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η σχετική ανακοίνωση και η ημερομηνία της “πρώτης” για την Κ17 του συλλόγου: 

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 45χρονο τεχνικό, Κωνσταντίνο Τουρσούγκα, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας Κ-17. Ο Βολιώτης προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και μέχρι το Νοέμβριο θα αποκτήσει το σχετικό πτυχίο, σε επίπεδο A’.

Την τελευταία δεκαπενταετία δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενος σε πολλές ομάδες της ΕΠΣΜ, ως πρώτος προπονητής, μεταξύ άλλων στον ΑΟ Καρδίας και τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης. Στα προπονητικά κατορθώματά του, συμπεριλαμβάνεται η άνοδος του Εθνικού Μαλγάρων, την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, στη Δ’ Εθνική, με εκείνον προπονητή, ενώ τη σεζόν 2017-2018 κατάφερε, από την άκρη του πάγκου, να προβιβάσει τον Μαραθώνα Θεσσαλονίκης από την Α’ στην Α1′ ΕΠΣΜ.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.»

“Πρώτη” για την Κ-17

«Παράλληλα, ανακοινώνεται πως το απόγευμα της Δευτέρας (16/9), στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ-17 του συλλόγου.

Η πρώτη συνάθροιση θα έχει καθαρά χαρακτήρα γνωριμίας ανάμεσα στον προπονητή, τους διοικούντες και τους αθλητές και, στο πλαίσιο αυτού, καλούνται οι τελευταίοι να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα.

Στο τέλος, θα παραδοθεί στα παιδιά και ο ιματισμός της ομάδας. Στη συγκεκριμένη συνάντηση καλούνται κι όσοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να δοκιμαστούν στην ομάδα, υπό τις οδηγίες του κ. Τουρσούγκα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις