Βοσνιάδης: Ποιοτική η προσθήκη του Ναζλίδη

Tη σημαντική μεταγραφή του Θωμά Ναζλίδη στα Χανιά επιβεβαίωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη.

Εκτός του ότι τον χαρακτήρισε ποιοτική προσθήκη ο προπονητής των Χανίων ανέφερε ότι είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα όταν τα πράγματα θα “καίνε”.

Οσον αφορά το φιλικό έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του και την εικόνα που είχαν απέναντι σε μία – όπως είπε – πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Υπήρχε διάθεση, βγάλαμε πράγματα που κάναμε και στο αμυντικό και στο επιθετικό μας κομμάτι και πιστεύω ότι με την καλύτερη εικόνα κάποιων παικτών, που έχουμε και 15 ημέρες να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε, θα είμαστε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Δημιουργήσαμε φάσεις, πιέσαμε ψηλά και χαλάσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Θέλουμε λίγη βελτίωση στην τελική πάσα και ένα καλύτερο τελείωμα φάσης. Είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, με ίδια πράγματα τα τελευταία τρία χρόνια. Ηταν ένα πολύ καλό φιλικό που μας έδωσε τη δυνατότητα για πολλά συμπεράσματα. Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το αν ευνοεί την ομάδα η μετάθεση της πρεμιέρας για την επιστροφή των τραυματιών: «Εχουμε παιδιά που σήμερα δεν τα είχαμε στη διάθεσή μας. Πιστεύω με όλο το υλικό, να είναι γερά τα παιδιά και να έχουμε υγεία, θα έχουμε την εικόνα που πρέπει και η ομάδα θα είναι όπως πρέπει στο πρωτάθλημα».

Για τον Ναζλίδη: «Μία ακόμη ποιοτική ενίσχυση. Θα χρειαστεί τον χρόνο του, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται να πω πολλά γι’ αυτόν. Θα μας βοηθήσει σε πράγματα όταν θα “καίνε”. Τον περιμένουμε να έρθει και πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει κι εκεί μία πολύ καλή επιλογή. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια η ομάδα μας αποκτάει πολλή συγκέντρωση και συσπείρωση και είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για το αν ήταν η τελευταία κίνηση: «Ναι, φτάνει! Τελειώσαμε… Μεγάλωσε πολύ ο αριθμός, να είναι γερά τα παιδιά, να μην έχουμε απουσίες και προβλήματα και θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θα ευχαριστηθεί ο κόσμος και με την πορεία μας και με αυτά που θα βλέπει».

Πηγή: Athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις