Νίκη Βόλου: Τα τυπικά απομένουν για Μπαλάφα!

Το φλερτ καταλήγει σε γάμο ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Σωτήρη Μπαλάφα κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέχρι την Τετάρτη (18/09) θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η Νίκη Βόλου προσθέτει στη μηχανή της ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία της τόσο την αμυντική όσο και την επιθετική. Προσθέτει δύναμη και ύψος στον άξονα και παράλληλα τοποθετεί στο παζλ τον παίκτη ηγέτη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Σωτήρης Μπαλάφας καλύπτει τη θέση του αμυντικού μέσου ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Τελευταία συμμετοχή του 33χρονου ποδοσφαιριστή σε χαμηλότερη κατηγορία από την Α’ Εθνική, ήταν στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας, το 2005, όταν και αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Άρτας στη Γ’ Εθνική. Συνολικά μετρά 190 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και 42 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της Ουκρανίας με τη φανέλα της Χοβέρλα. Παίκτης που δεν αλλάζει εύκολα ομάδα, ταυτισμένος με τον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκε για έξι αγωνιστικές περιόδους. Επίσης για τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας στην Α’ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη και Κέρκυρα.

Ο υψηλόσωμος (1.88) αμυντικός χαφ προτίμησε να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα την προηγούμενη σεζόν καθώς οι προτάσεις που είχε δεν τον κάλυπταν. Φέτος, πήρε μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη, τα Χανιά.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στον Βόλο την Τρίτη για να επισημοποιηθεί η προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις