Τουρνουά βόλεϊ κορασίδων διεξήχθη στο Βόλο για το Ορφανοτροφείο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΡΓΩ Volley Club το Σαββατοκύριακο 14 και 15 /9 στο αθλητικό Κέντρο “Βάκης Παρασκευόπουλος” υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου και την συμμετοχή των ομάδων Γ.Σ Αλμυρού, ΑΠΣ Άμιλλα Αθηνών,Φιλαθλητικος Λάρισας, Ασκληπιος Τρικάλων, Ε.Α Λάρισας. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση σχολικής ύλης για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μαζεύτηκε απίστευτα μεγάλη ποσότητα από τα αναγκαία είδη για τα παιδιά.
Επί δύο ημέρες οι θεατές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν αγώνες Βόλεϊ υψηλού επιπέδου από τις ομάδες που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Το Δ.Σ της Αργούς ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους διαιτητές κ. Βαγγελη Κολτσίδα και κ. Αντρέα Σουφλή που ανέλαβαν την διαιτησία της διοργάνωσης, τον κ. Αντρέα Ζέρβα Πρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για όλη την στήριξη, τους αγαπημένους φίλους του Ορφανοτροφείο Βόλου, τον κ. Χάρη Ζαφειρίου και την κ. Ανατολή Κάρμπα για την βοήθεια τους την ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και των αγώνων κοντά και φυσικά τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την διοργάνωση, την εταιρεία Αναψυκτικών ΕΨΑ, την Ελληνική αλυσίδα σούπερ μαρκετ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ και το νερό ΙΟΛΗ.

Τελική κατάταξη ομάδων
1ος Φιλαθλητικός Λάρισας
2ος ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
3ος Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΣ
4ος ΕΑ Λάρισας
5ος Ασκληπιός Τρικάλων
6ος ΑΠΣ Άμιλλα Αθηνών

Αποτελέσματα 2ης ημέρας αγώνων
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ -Ασκληπιός Τρικάλων 2-0
Άμιλλα Αθηνών-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Λ 0-2
Γ.Σ Αλμυρού-Ασκληπιός Τρικάλων 2-1
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ -Ε.Α.Λ 2-0
Άμιλλα Αθηνών-Ασκληπιός Τ. 1-2
Γ.Σ Αλμυρού-ΕΑΛ 2-0
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Λ 1-2
Γ.Σ Αλμυρού-Άμιλλα Αθηνών 2-0
ΕΑΛ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Λ 0-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις