Έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Β.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, το οποίο θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Ο Θωμάς Γράφας καλείται να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές στους τομείς εκείνους όπου παρατηρούνται αδυναμίες, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο τον δυνατόν πιο έτοιμη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν τον δεύτερο μήνα της προετοιμασίας τους, ο οποίος θα συμπληρωθεί με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αρκετοί ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίας (Κουτσιανικούλης, Ράντι, Φαζός, Στεφάνοβιτς, Τσιάρας, Ντούνης, Λάσκαρης, Δεινόπαπας), αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Ελατοχώρι και όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου όλοι οι παραπάνω παίκτες να βρεθούν στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας. Πόσο μάλλον, όταν οι περισσότεροι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θεωρούνται παίκτες του βασικού κορμού.
Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ένα πλήρες ρόστερ, με έμπειρους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και στις τρεις γραμμές. Ωστόσο, θα πρέπει αυτοί οι παίκτες να «δέσουν» μεταξύ τους, να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βγάλουν στο γήπεδο αυτοματισμούς, ως ομάδα.
Ο Θωμάς Γράφας δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις