Ο Χρ. Γκούμας βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κάνει γνωστό πως ο Χρήστος Γκούμας αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα και πλαισιώνει το τεχνικό τιμ της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Χρήστο Γκούμα, στη θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αρμοδιότητα και την ανάπτυξη των ακαδημιών.
Γεννημένος το 1995, απόφοιτος της σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανήκει στη νέα γενιά προπονητών. Διετέλεσε προπονητής των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και διεξήγαγε τη διπλωματική του εργασία, κάνοντας πρακτική στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κατάρτισης, τόσο σε προπονητικά προγράμματα εκγύμνασης, όσο και οργάνωσης τμημάτων υποδομής.
Είναι εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.
Με την προσθήκη του κ. Γκούμα Χρήστου ολοκληρώθηκε η σύνθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, που αποτελείται από τους:
Τεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Μυριτζής
Προπονητής: Γιώργος Βλιώρας
Βοηθός προπονητή – προπονητής Ακαδημιών: Χρήστος Γκούμας
Γυμναστής: Κώστας Καμμένος
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εύχονται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας καλή επιτυχία και εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την επιλογή τους να στηρίξουν την προσπάθεια που ανέλαβαν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις