Νικηφόρο ξεκίνημα επιθυμούν στον Ολυμπιακό Βόλου

Ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας καις της προσπάθειας των παικτών δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν πολύ στον τομέα της τακτικής, τόσο στην ανασταλτική, όσο και στην επιθετική λειτουργία. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, το οποίο μπορεί να συνθέσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως λέει η λαϊκή ρήση και στον Ολυμπιακό επιθυμούν να ξεκινήσουν δυναμικά και νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή τους απασχολεί το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αταλάντη (25/9, 16.00), το οποίο αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα. Γνωρίζουν πως θα πρέπει να είναι πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση από μια ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Γ’ Εθνική και θα αγωνιστεί με πάθος για να αποκλείσει μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε σήμερα το πρωί (21/9) με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος, καθώς η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Τάσου Μαρούδα.
Καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς ο Θανάσης Δεινόπαπας, ο οποίος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ για τρίτη μέρα γυμνάστηκε μαζί με την ομάδα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Μάρκος Ντούνης (φωτό).
Αύριο Κυριακή είναι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου, με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αταλάντη να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις