Οφείλει να τοποθετηθεί ο Ολυμπιακός Β. στο θέμα Πλεξίδα

«Κόκκινο πανί» έχει γίνει για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου – και όχι μόνο – ο Βαγγέλης Πλεξίδας, εξαιτίας της ανακοίνωσης που εξέδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με την οποία ειρωνευόταν την πόλη του Βόλου, γράφοντας σχετικά: «αυτό που ξέρω για τον Βόλο, είναι ότι το καλύτερο σημείο του είναι η πινακίδα που λέει Λάρισα σε 60 χλμ.».
Ο Πλεξίδας, όπως αποδείχθηκε από…

…τη συμπεριφορά του, φρόντισε, να παίξει με το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να πετύχει τους δικούς του σκοπούς, εκβιάζοντας – στην ουσία- και πιέζοντας τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ να προχωρήσουν τις διαδικασίες της εκκαθαρίσεις της ΠΑΕ.
Συναντήθηκε δύο φορές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού (Τσεκούρα, Καραγιάννη, Βαρούτσικο), παρουσία, μάλιστα, νομικών τη δεύτερη φορά και παρουσιάστηκε ως επίσημος ενδιαφερόμενος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Όλα έδειχναν πως το κλίμα ήταν πολύ καλό, στα περισσότερα ζητήματα οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και έμεναν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν για να επέλθει η οριστική συμφωνία. Φρόντισε, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, με την ειρωνική ανακοίνωση που εξέδωσε, να εξοργίσει όλους στον Ολυμπιακό και να κλείσει μια για πάντα την πόρτα με την συμπεριφορά του.
Το θέμα Πλεξίδας έκλεισε οριστικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού και η διοίκηση του Ερασιτέχνη οφείλει να τοποθετηθεί επίσημα, να απαντήσει στις προκλήσεις του κ. Πλεξίδα και να φέρει στην επιφάνεια την υπόθεση και τα όσα προηγήθηκαν πριν την σύνταξη της επιστολής από τον Τρικαλινό επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις