Θ. Γράφας: Το αποτέλεσμα μας αφήνει μία πικρία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας, στις δηλώσεις του τόνισε πως το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τον Ασπρόπυργο (2-2), αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα, τη στιγμή που θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και υγεία, με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο από την αρχή δεν ήταν εύκολο, απέναντι σε μία ομάδα αρκετά δυνατή, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς στα πρώτα 20 λεπτά ψάχναμε να βρούμε τα πατήματα μας και δείξαμε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι παίξαμε 120 λεπτά την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με την Αταλάντη. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και παρότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, από ένα αυτογκόλ, έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες βρήκαν το ψυχικό σθένος και γύρισαν το παιχνίδι. Το ματς όπως εξελίχθηκε, μπορεί να μας αφήνει μία πικρία, αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε, ότι την Τετάρτη παίξαμε 120 λεπτά, ενώ και ότι οι τρεις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και είναι παιχνίδια ιδιαίτερα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς ήδη κοιτάμε το επόμενο ματς με τη Βέροια».
Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχθηκε δύο γκολ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αταλάντη και δύο στο ματς με τον Ασπρόπυργο:
«Μην βλέπετε το παιχνίδι του Κυπέλλου, είναι κάτι το διαφορετικό. Γνωρίζετε πολύ καλά πως ένα από τα όπλα μας είναι η ανασταλτική λειτουργία. Το πρώτο τέρμα που δεχθήκαμε από τον Ασπρόπυργο προήλθε από αυτογκόλ και είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις. Το να δεχθείς κάποιο τέρμα, όπως εμείς δεχθήκαμε στο 86’, παίζει μπάλα και ο αντίπαλος. Δεν είναι εύκολο να έρχονται τα πράγματα έτσι όλα όπως τα θέλουμε εμείς. Επαναλαμβάνω, το παιχνίδι του Κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Νομίζω ότι οι παίκτες μου κόντρα στον Ασπρόπυργο έδειξαν χαρακτήρα και σθένος, σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά και δεν είχαμε τις αναγκαστικές αλλαγές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις