Χοβέ: Δεν υπήρχε ισορροπία στις αποφάσεις του διαιτητή

Αν και δεν του αρέσει να μιλάει για τη διαιτησία ο Ισαάκ Χοβέ έκανε ειδική αναφορά στα σφυρίγματα του κ. Μαρόπουλου, στις δηλώσεις του μετά το ματς της Ιεράπετρας, που ειδικά στην ακύρωση του τέρματος της ομάδας του, δεν έδωσε τη δυνατότητα να ζητήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Στο ξεκίνημα το πρώτου ημιχρόνου έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν υπήρχε η ποιότητα για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Επίσης, χωρίς την μπάλα δεν ήμασταν τόσο καλοί και δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Στη διάρκεια του αγώνα βρήκαμε τα πατήματά μας, όμως πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημά μας. Παίξαμε με περισσότερο κοντρόλ, κάναμε συνεργασίες και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα όμορφο γκολ και αυτό μας άλλαξε τη διάθεση, μας στεναχώρησε. Συνεχίσαμε να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, κοντρολάροντας το παιχνίδι όμως κάναμε λάθος και δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα. Από ‘κει και πέρα αλλάξαμε τη φιλοσοφία και σύστημά μας. Είχαμε περισσότερο χώρο, ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα και είχαμε πολλές ευκαιρίες να γυρίσουμε το παιχνίδι ή να φέρουμε ισοπαλία.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου αλλά είχαμε θέματα. Δεν υπήρχε ισορροπία στις αποφάσεις. Στο γκολ που μας ακυρώθηκε η μπάλα ήταν ψηλά και ο ποδοσφαιριστής, που είναι και κοντός, δεν έκανε καμία επαφή για να δοθεί φάουλ. Ο παίκτης δεν μπορεί να εξαφανιστεί από τη θέση του. Αν μετρούσε το γκολ, είχαμε κι άλλο χρόνο για να εκμεταλλευτούμε το παιχνίδι.

Η ομάδα έχει μία φιλοσοφία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε πάνω σ’ αυτό το πλάνο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις